13. aug, 2022

Monica Arvidsson

Hej.

Är på gång att skaffa en isländsk fårhund igen.

Såg att ni hade en kull, min fråga är om det finns någon valp tik kvar.Vänliga Hälsningar

Monica

4. jun, 2022

Alicia

Hej! Har ni fortfarande uppfödning?

24. aug, 2021

Lawrence WilliamsHej!Jag undrar om ni har Isländsk fårhundsvalp till salu eller om det kommer att finnas senare i höst?

Jag söker en lämplig hund att träna till terapihund.Vänligen17. mar, 2021

Ellinor Järlycke

Hej!Jag har förstått att det är högt tryck på valpar för tillfället då jag även märkt det på mitt jobb på djursjukhus.Vi är intresserad av att köpa en Islänning och undrar hur det ser ut?.Vi är ett par som bor i Stockholm tillsammans med vår bordercollie Mollie på 3 år.
Jag jobbar som djurvårdare och har därför möjlighet att ta med hund till jobbet. Min sambo studerar hemma.Vi vill ha en till vän som vill följa med på allt.

Vi är en familj som gillar att vara i naturen, åka båt, gå i skogen, leka, träna och gosa. Vi tränar tricks och nosework med vår hund och skulle gärna fortsätta med det eller andra aktiviteter med den nya hunden.Vår hund Mollie fungerar även bra med hundar och speciellt valpar. Så vi tror att de skulle få glädje av varandra.Med vänlig hälsning/ Ellinor, Mathias & Mollie

Webbsida 2. jan, 2021

Jonas Bergström

Hej,

Intresseanmäler mig för eventullt framtida valpar.Jag är uppvuxen med hund och van vid flera olika raser.

Jag jobbar i Kalmar och i Stockholm och mycket hemifrån.

Jag är löpare och springer ca 10 mil/vecka året om.Jag är sambo också och Tina är också en varm hundvän även om jag kommer stå för mesta av motionen.
Söker en livskamrat i hunden som jag kan upptäcka naturen med och umgås med när jag är ute och springer i skogen. Sommar och vinter. 😊Vänligen

//

Jonas

17. dec, 2020

Mattias

Hej!Samma fundering här som frågeställaren nedan. Jag såg på SKK's hemsida att ni planerar en valpkull, och jag är också intresserad :) Kontakta mig gärna!

10. nov, 2020

Andrea

Planned husky puppies?Hi I saw on SKK.se that you are planning a litter of husky puppies, would it be possible to come visit and see them? I would like to buy/adopt one :)

2. okt, 2019

Tanja

Hi!

I am the owner of Sunnusteins Íslandsljómi & Kötluglóð. I met you in Eckerö in the dog show. You have nice pages! Keila reminds me a lot of Gosi. In the attached photo Jomi is with his son Vígi ( Skimras Vígi). I wish you all the best! : )

29. apr, 2018

Marita Harrysson

Så fin hemsida 😄

O så många fina bilder när jag var en liten plutt 😘

Kramar från Birk med familj